110 millioner kreditkortoplysninger tyvstjålet

ohno

Target er detailgigant i USA og anvender i stor stil big data til at styre markedsføringsindsatsen mod deres kunder. Big data er et kæmpe område i vækst og der ligger mange dollars gemt i disse værdifulde data. Dog viser det sig også at man skal passe på disse data man indsamler fra sine kunder. Senest har Target fået tyvstjålet ca. 110 millioner kreditkortoplysninger fra sin kundedatabase. Det er jo dejligt at have big data viden om sine kunder men det plus bliver hurtigt til et minus når kunderne begynder at flygte væk pga dårlig sikkerhed.

Bloggen der linkes til nederst fortæller historien og understreger vigtigheden af at man sikre sine data der indsamles fra kunderne. Alternativet er at man risikere at synke som en anden Titanic.

Læs mere her:

OUCH! Up To 110 Million Have Their Credit Card and Personal Data Stolen

Mvh

Jørgen

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar